Helium 10, de database voor jouw Amazon succes

Helium 10 is een FBA-softwaretool voor het maken van analyses en optimalisaties. Succesvol verkopen op Amazon? Intergeuz en Amazon-data helpen daarbij. 

Helium 10, de software oplossing voor Amazon

‘Helium 10’, als Amazon-verkoper heb je deze naam waarschijnlijk wel eens voorbij horen komen. De naam staat voor een uitgebreide softwareoplossing vol Amazon-data. Bij Intergeuz werken we met deze software. Het is een van onze strategieën die ervoor zorgt dat Amazon-verkopers succesvolle Amazon-verkopers worden.

Bouwen op data

Bij het succesvol lanceren en verkopen van een product op Amazon hoort het maken van verschillende keuzes. Je kunt de juiste keuzes het beste maken wanneer je begrijpt hoe Amazon werkt. Inzicht in Amazon-data helpt hierbij. Een succesvolle Amazon-verkoper worden en blijven heeft alles te maken met het analyseren van gegevens. Anders dan bij fysieke verkopen in allerlei winkels, door verschillende verkopers, maakt Amazon-data het mogelijk om precies te weten wat de concurrentie doet. Door data te analyseren zien we waar kansen liggen. Daarmee vergroten we jouw kansen om het beter te doen dan andere Amazon-verkopers.

De invloed van FBA op je Amazon ranking

FBA is niet alleen een handige logistieke service met de garantie dat je producten snel bij de koper zijn. FBA-producten worden door het A9-algoritme van Amazon herkent en krijgen een betere positie in de zoekresultaten. Ook hebben FBA-producten meer kans op het winnen van de buy-box.

“E-commerce, met Amazon als leider, is altijd in beweging. Helium 10 is een krachtige database-tool om die beweging op tal van gebieden te monitoren en te analyseren. Vervolgens gaan we met deze real-time informatie aan de slag om jouw e-commerce succes op Amazon te boosten of te continueren.”

Waarom zijn data-analyses met Helium 10 belangrijk?

Marktanalyse is belangrijk voor Amazon-verkopers. Het maakt het verschil tussen succesvol zijn of teleurgesteld worden. Als Amazon-verkoper krijg je te maken met veel dingen waar je aan moet denken. Gaat hierin iets fout, dan is dit van invloed zijn op de ranking, de verkopen, het verliezen van de ‘Buy Box’ en zelfs je accountstatus. Wanneer je samenwerkt met Intergeuz hoe je je hierover geen zorgen te maken. We zorgen voor een optimaal beheer. Daarbij is het goed om te weten dat we voor het behalen van jouw Amazon-succes o.a. de alles-in-één softwareoplossing Helium 10 gebruiken. Dit data-analyseprogramma heeft veel verschillende tool voor het verzamelen van alle belangrijke gegevens. Op basis van de gegevens kan een succesvolle Amazon-verkoopstrategie worden uitgezet en beheerd.

Wat kunnen we voor je bereiken met de Helium 10 tool?

E-commerce gaat samen met het verzamelen van data. Via Helium 10 krijgen we inzicht in Amazon-data. Praktische tools voor elk relevant gebied, zoals zoeken naar producten, keywords en analyses voor listing optimalisatie, helpen bij het maken van de juiste keuzes. Inzicht in deze enorme hoeveelheid verzamelde gegevens, maakt het mogelijk om de omzet van concurrenten in te schatten of de gemiddelde verkoopprijs van een product te achterhalen. Dit geeft een beeld over de vraag naar producten en de slaagkans op succesvol verkopen. 

Wat kunnen we exact doen met de Helium 10 tool?

Bekijk onderstaande mogelijkheden en je begrijpt hoe we met behulp van deze uitgebreide tool slagvaardig kunnen bouwen aan jouw e-commercesucces op Amazon.
 

 • Productonderzoek
 • Voorraadanalyse
 • Analyse van concurrentievermogen en potentieel verkoopvolume van een niche
 • Productreview filteren en analyseren
 • Product- en populariteitsanalyse van trend- en seizoensgebonden producten
 • Winstcalculator voor een rendabele kosten-winst berekening
 • Product List Optimizer
 • Uitgebreide zoekwoordentools
 • Bescherming van kopiëren van productvermeldingen door anderen
 • Amazon Ambities

  Heb je aan alleen helium 10 genoeg voor succes op Amazon?

  Nee, zeker niet. Menselijke knowhow en de inzet van Amazon-experts blijft belangrijk om de resultaten uit analyses op de juiste, meest renderende wijze toe te passen.

  Samengevat

  Helium 10 is een FBA-softwaretool voor het maken van analyses en optimalisaties. Het geeft gegevens waarop je kunt beslissen of het raadzaam is een bepaald product op de Amazon markplaats te zetten of niet. Zeker voor nieuwkomer op Amazon is dit belangrijk. Want er is al veel. Met de inzet van data helpen wij (aspirant) Amazon-verkopers bij de ontwikkeling van een werkende Amazon-strategie.

  Met een almaar groeiend Amazon wordt het steeds belangrijker om geen producten in de markt te zetten, maar jezelf als merk. Verkopen op Amazon gaat over ook over nadenken over verkoopsucces op de lange termijn.

  Wil je (door)starten met succesvol verkopen op Amazon, dan helpt Intergeuz je verder. Voor elke Amazonverkoper is het belangrijk om vanaf de start de juiste stappen te zetten. De eerste stap begint met het zoeken naar producten. Gevolgd door vele vervolgstappen om succes op de lange termijn zeker te stellen. Intergeuz én data helpen daarbij!

  Meer weten over Amazon?

  Dit wil je weten over verkopen op Amazon!

  We leggen je uit hoe ook jij aan de slag kunt als Amazon-verkoper en wat je moet doen om omzetstijging te behalen via Amazon.

  Intergeuz overleggen

  Amazon verkoper worden

  Een Amazon verkoper worden met een product op de eerste pagina? Start met succesvol verkopen op Europa’s grootste marktplaats.

  Intergeuz overleggen

  Nummer 1 op Amazon

  Intergeuz helpt startende en bestaande Amazon-verkopers om hun producten op de eerste pagina van Amazon te krijgen.

  Neem contact op met Intergeuz