Amazon verkoper worden

Een Amazon verkoper worden met een product op de eerste pagina? Start met succesvol verkopen op Europa’s grootste marktplaats.

Amazon verkoper worden

Amazon wil het online winkelen voor bezoekers zo eenvoudig mogelijk maken. Alles is erop gericht om bezoekers het juiste product aan te bieden uit het onuitputtelijke aanbod op Amazon.

Een enorm aanbod betekent voor aanbieders, dat ze een goede ranking nodig hebben om hoog in de zoekresultaten van Amazon uit te komen. Kort gezegd, gaat het er bij Amazon niet zo zeer over wát je verkoopt. Wel hoe je het product zó presenteert dat Amazon je product als relevant classificeert.

Meedoen op ’s werelds grootste marktplaats

De grootste webwinkel ter wereld, met 300 miljoen bezoekers per dag, biedt je Europese verkoopkansen in o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn bijna geen opstartkosten om in andere landen te gaan verkopen en je exporteert zonder de kosten van een lokale vertegenwoordiger.

Interessant en wil je ook een succesvolle Amazon verkoper worden? Laat Intergeuz jouw winkel in het buitenland openen en onderhouden. Je bereikt al snel veel internationale verkoopmogelijkheden. We zorgen binnen 3 maanden voor een hoge ranking door goede teksten en mooie foto’s.

De effectieve consultancy van Intergeuz zorgt ervoor dat jouw product snel op pagina 1 van Amazon komt: de enige pagina op Amazon waar de verkopen plaatsvinden!

De 5% -10% marktaandeel aanpak van Intergeuz

De eerste stap is een grondige analyse. Bij Intergeuz streven we ernaar om voor producten een marktaandeel van 5 tot 10 procent te realiseren. We bekijken de verkoopkansen door data van verschillende marktplaatsen met elkaar te vergelijken. Hoeveel wordt er verkocht per maand, door wie en voor hoeveel. Deze informatie geeft een reëel inzicht over de verkoopmogelijkheden op Amazon.

Na de analyse maken we een afspraak die draait om het samenstellen van een inventarisatie checklist. Na het ontvangen van de ingevulde inventarisatielijst starten we met het maken van de listing van het product. Een listing wordt opgesteld in de taal van het land waar je wilt verkopen en bestaat o.a. uit productinformatie, de verkoopprijs en afbeeldingen. Goede foto’s zijn cruciaal. Ze zijn namelijk van invloed op de ranking. Het mediateam van Intergeuz kan de juiste, winnende afbeeldingen voor je selecteren en desgewenst voor je maken.

Na het invoeren van de listings en de visuals komen de acties aan de beurt om het product op de eerste pagina van Amazon te krijgen. Hierbij spelen onder andere de juiste beschrijvingen, effectieve zoektermen maar ook advertenties en give-aways een rol.

Actief aan de slag

Na de livegang van de pagina laten we je niet los. Met monitoring, analyse en waar nodig bijsturing blijven we actief om jouw product op de eerste pagina van Amazon te houden.

Amazon verkoper worden voor groeikansen

Amazon biedt verkopers veel om een succesvolle verkoper te zijn. Het is echter een flinke uitdaging om zelf de weg te vinden en de juiste koers te volgen. Zeker als starter op de Amazon-marktplaats, of als ondernemer met een drukke agenda. Een tijdbesparende tip: als je je verkoopvoorraad per land bij één Amazon distributiecentrum neerlegt, dan verzorgt Amazon de distributie inclusief eventuele retourzendingen..
Voor wie Amazon verkoper wil worden kan Intergeuz een volledig Amazon dienstverlening advies opstellen, we implementeren en onderhouden de productpaginas. Intergeuz vraagt hiervoor 5 procent van de gerealiseerde omzet en een klein bedrag voor onderhoud en het initieel plaatsen van jouw producten.

Meer weten over Amazon?

Nummer 1 op Amazon

Intergeuz helpt startende en bestaande Amazon-verkopers om hun producten op de eerste pagina van Amazon te krijgen.

 

Dit wil je weten over verkopen op Amazon!

We leggen je uit hoe ook jij aan de slag kunt als Amazon-verkoper en wat je moet doen om internationaal omzetstijging te behalen via Amazon.

Intergeuz Amazon Specialist

De Amazon specialist die doorpakt! Boek je geen vooruitgang op Amazon? Wil je starten als Amazon verkoper? Gebruik onze gratis Amazon analyse.

Wil jij groeikansen benutten, neem contact op met Intergeuz