Meer weten over Amazon?

Lees hier alle kennisartikelen over Amazon

Succesvol exporteren via Amazon

Exporteren via Amazon is een krachtig middel om te groeien. Exporteren naar landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje via Amazon biedt enorm veel kansen. De drempel om te starten met exporteren is via Amazon het laagst. Veel van de nadelen die er zijn als je gaat verkopen in het buitenland, zijn er niet als je gaat exporteren via Amazon.

Het Amazon fulfillment Center uitgelegd

Fulfillment By Amazon (FBA) is een Amazon dienstverlening. Wanneer je werkt met het Fulfillment By Amazon programma, stuur je een voorraad goederen rechtstreeks naar een of meerdere Amazon fulfillment center in het land waar je verkoopt. Amazon verzorgt vanuit hun fulfillment center de opslag en verzending naar de klanten.

Hoe kun je verkopen op Amazon Duitsland?

Verkopen op Amazon Duitsland is verkopen op Duitslands grootste online markplaats. Amazon.de heeft ongeveer 44 miljoen mensen die regelmatig bij Amazon bestellen. Hierdoor is Amazon in Duitsland een gevestigde naam. Inmiddels kopen al meerdere generaties bij Amazon.de. Voor Nederlandse verkopers is de Duitse consument via Amazon goed bereikbaar. 

Amazon verkoopstrategie

In 8 stappen naar een werkende Amazon-strategie. De beste strategie om succesvol te verkopen op Amazon is het opstellen van een Amazon verkoopstrategie. Dit werkt hetzelfde als het opstellen van elke andere verkoopstrategie. Maar met als uitdaging de Amazon strikte regels. Met deze 8 stappen stel je een werkende Amazon strategie op. 

Dit wil je weten over verkopen op Amazon!

Verkopen op Amazon biedt enorme groeikansen voor ondernemers, want de e-commerce groeimogelijkheden zijn enorm. Om succesvol te zijn op Amazon heb je een goed uitgevoerd actieplan nodig. Het is belangrijk om te weten hoe het algoritme van Amazon werkt en waar je op moet letten om jouw producten op pagina 1 van Amazon te krijgen. 

Intergeuz overleggen

Amazon verkoper worden

Een Amazon verkoper worden met een product op de eerste pagina? Start met succesvol verkopen op Europa’s grootste marktplaats. De eerste stap is een grondige analyse. Deze analyse geeft een reëel inzicht over de verkoopmogelijkheden op Amazon. Bij Intergeuz streven we ernaar om voor producten een marktaandeel van 5 tot 10 procent te realiseren. 

Nummer 1 op Amazon

Producten die op de eerste pagina van Amazon belanden hebben de meeste kans om aangekocht te worden. Hoe beter je aan het algoritme van Amazon voldoet, hoe krachtiger Amazon jouw product aanbeveelt. Intergeuz helpt startende en bestaande Amazon-verkopers om hun producten op de eerste pagina van Amazon te krijgen. 

Intergeuz overleggen

Intergeuz Amazon Specialist

Amazon kent veel factoren die van invloed zijn op de ranking. Wie de spelregels kent, behoort tot de Amazon-winnaars. Wij helpen als Amazon specialist onze opdrachtgevers aan een Amazon-winnaar status. Scoren op Amazon vraagt om een dosis Amazon expertise. Na een analyse van Intergeuz weet je welk potentieel een product heeft.

Intergeuz overleggen

De kosten van verkopen via Amazon

Verkopers die starten met verkopen op Amazon stellen zich de vraag welk Amazon-account het best bij hun doelstelling past. Er zijn twee mogelijkheden: een ‘Basic Seller’ en een ‘Professional Seller’ account. De kosten voor beide accounts verschillen nogal. Je kiest het pakket op basis van het aantal producten dat je denkt te verkopen via Amazon.

Intergeuz overleggen

Amazon verkoper worden vanuit Nederland

Online verkopen is overal booming. Dat maakt een Amazon verkoper vanuit Nederland worden en voorbij de landsgrenzen gaan erg aantrekkelijk. Maar hoe pak je dit aan wanneer er nog ontelbare andere verkopers zijn? Bij Intergeuz zijn we gespecialiseerd in het uitzetten en het continueren van succesvolle Amazon- verkoopstrategieën in zowel Nederland als daarbuiten. 

Helium 10, de database voor Amazon succes

Helium 10 is een FBA-softwaretool voor het maken van analyses en optimalisaties. Bij Intergeuz werken we met deze software. Bij het succesvol lanceren en verkopen van een product op Amazon hoort het maken van verschillende keuzes. Je kunt de juiste keuzes het beste maken wanneer je begrijpt hoe Amazon werkt. Inzicht in Amazon-data helpt hierbij. 

FBM, Fulfilment by Merchant binnen Amazon

Hoe krijg ik als Amazon verkoper mijn product bij de koper? Binnen Amazon zijn hier twee mogelijkheden voor: Fulfillment by Merchant (FBM) en Fulfillment by Amazon (FBA). Dit zijn twee methoden met elk hun voor- en nadelen. Om een goede keus te kunnen maken is het belangrijk om deze te kennen, zodat je de beste optie kunt kiezen.

7 tips voor Amazon dropshipping

Amazon dropshipping neemt wereldwijd een enorme vlucht. Veel Amazon-verkopers gebruiken het businessmodel om met weinig startkapitaal een online business op te bouwen. In het vierde kwartaal van 2022 werd 59% van de producten op Amazon verkocht door externe verkopers. Dit geeft wel aan hoe aantrekkelijk dropshipping is.

Amazon Verkoop Account

Amazon verkoop account

Misschien vraag je je af of het de moeite waard is om een Amazon verkoop account aan te maken wanneer je wilt starten met e-commerce. Is direct verkopen via een eigen website niet eenvoudiger? Feit is dat wanneer je op Amazon verkoopt, je toegang hebt tot de grootste internationale marktplaats ooit. Amazon heeft wereldwijd een gevestigde naam.

Adverteren op Amazon

Adverteren op Amazon is de weg om kopers sneller en beter te kunnen bedienen. Daarmee zorgt adverteren ervoor dat je meer verkoopt. Bij Intergeuz helpen we Amazon-verkopers het beste uit hun Amazon-marketing en daarmee uit hun Amazon-winkel te halen. Of dit nu is wanneer je net start of je productenrange wilt uitbreiden.

Mobiel

Succesvol exporteren via Amazon

Export is een krachtig middel om te groeien. Elke producent denkt na over de uitbreiding van zijn markt buiten onze landsgrenzen.

Het Amazon fulfillment Center uitgelegd

FBA (fulfillment By Amazon) is een Amazon dienstverlening. Met FBA wordt via het Amazon fulfillment Center de goederenstroom geregeld.

Hoe kun je verkopen op Amazon Duitsland?

Verkopen op Amazon Duitsland is verkopen op Duitslands grootste online markplaats. Amazon is al sinds 1998 actief in Duitsland.

Dit wil je weten over verkopen op Amazon!

We leggen je uit hoe ook jij aan de slag kunt als Amazon-verkoper en wat je moet doen om een internationale omzetstijging kan behalen via Amazon.

Intergeuz overleggen

Amazon verkoper worden

Een Amazon verkoper worden met een product op de eerste pagina? Start met succesvol verkopen op Europa’s grootste marktplaats.

 

Intergeuz overleggen

Intergeuz Amazon Specialist

De Amazon specialist die door pakt! Boek je geen vooruitgang op Amazon? Wil je starten als Amazon verkoper? Vraag bij ons een offerte aan.

Nummer 1 op Amazon

Intergeuz helpt startende en bestaande Amazon-verkopers om hun producten op de eerste pagina van Amazon te krijgen.

Intergeuz overleggen

Amazon verkoper worden vanuit Nederland

Vanuit Nederland verkopen op Amazon biedt volop kansen. Wij helpen bij het behalen van verkoopdoelen op Amazon.

Intergeuz overleggen

De kosten van verkopen en fulfillment via Amazon

Veel startende Amazon verkopers stellen zich de vraag: Welk Amazon-account het best bij hun past?

Amazon verkoopstrategie

In 8 stappen naar een werkende Amazon-strategie. De beste strategie om succesvol te verkopen op Amazon.

FBM, Fulfilment by Merchant binnen Amazon

Hoe krijg ik als Amazon verkoper mijn product bij de koper? Binnen Amazon zijn hier twee mogelijkheden voor: FBM en FBA. 

Helium 10, de database voor jouw Amazon succes

Helium 10 is een FBA-softwaretool voor het maken van analyses en optimalisaties. Bij Intergeuz werken we met deze software.

7 tips voor Amazon dropshipping

Amazon dropshipping neemt wereldwijd een enorme vlucht. Veel Amazon-verkopers gebruiken het businessmodel.

Neem nu contact op met Intergeuz 

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn hierop van toepassing.