Intergeuz praktijkopleiding verkopen met Amazon

Wij leren je technieken die ervoor zorgen dat je op de eerste pagina van Amazon komt.

Voor succes op Amazon

Product analyse

Concurrentie analyse

Amazon expertise

Inhoud opleiding

Wat leer je tijdens de opleiding?

We leren je om te gaan met onze software die je helpt om je exposure op Amazon met je concurrenten te vergelijken en dagelijks te optimaliseren. Tijdens de opleiding hebben wij één uur per week een 1-op-1 meeting om alles door te nemen en te helpen waar nodig. We ondersteunen je tijdens deze sessies onder andere bij:

  • Wat heb je nodig voor een account bij Amazon?
  • Welke autorisaties moeten worden voorbereid?
  • Product research, marktanalyse en inkoop;
  • BTW-registraties, EPR-registraties en andere compliances;
  • Opstart van Fulfillment by Amazon;
  • Optimaliseren van content;
  • Pay Per Click campagnes optuigen;
  • Order afhandeling;
  • Hoe ga je om met reviews?
Opleiding Intergeuz

Met de praktijkopleiding van Intergeuz wordt jij de Amazon specialist binnen jouw organisatie die altijd op onze expertise kan terugvallen.

Schrijf je snel in, onze opleidingscapaciteit is beperkt:

Schrijf je in voor de Intergeuz praktijkopleiding

Waarom opleiding bij Intergeuz?

Bij Intergeuz varieert de duur van het praktijkopleidingstraject per cursist, omdat we een gepersonaliseerde aanpak hanteren. Elk traject is uniek, wat betekent dat er geen vaste duur voor een opleidingstraject kan worden vastgesteld. Leer zelf de key factoren van je Fulfillment by Amazon account:

1. Na een grondige praktijkopleiding ben je volledig in staat om zelfstandig veel taken uit te voeren.

Onze praktijkopleiding is van onschatbare waarde voor klanten die hun productcatalogus op Amazon willen optimaliseren voor maximale effectiviteit. Na het voltooien van de opleiding kun je tal van optimalisatiewerkzaamheden zelf uitvoeren.

2. Wat levert dit je op?

Na afronding van de opleiding beschik je over alle kennis en tools om zelf te bepalen wanneer en hoe je een advertentiecampagne moet opzetten, inzicht te hebben in de volledige kostenstructuur van Amazon, de ideale locatie voor je voorraad te bepalen, en nog veel meer! Hierdoor word je aanzienlijk actiever in je online verkooprol.

3. Gedurende de opleiding werk je al aan je eigen Amazon-account.

Onze opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar schakelt snel over naar praktische ondersteuning voor jouw specifieke situatie. Direct na de eerste dag kun je rekenen op een aantal uren online ondersteuning, mocht je ergens vastlopen met bijvoorbeeld je registratie.

4. Enkele onderwerpen die in onze opleiding worden behandeld.

We leren je hoe je een Amazon account kunt registreren, listings kunt opzetten, effectieve verkoopbeschrijvingen kunt maken, welke parameters moeten worden ingesteld, en hoe je moet omgaan met landgebonden regelgeving. Daarnaast introduceren we je aan onze krachtige analysetools waarmee je jouw aanbod kunt vergelijken met dat van je grootste concurrenten op Amazon. Je leert ook hoe je kunt beoordelen in welke landen je de beste kansen hebt.

5. Jij wordt de specialist in jouw team.

Start je verkoopactiviteiten op Amazon en ontdek hoe je bij ons je Amazon-account optimaliseert tot een winstgevend platform.

Kortom, schrijf je in voor deze opleiding en binnen enkele weken transformeren we jou tot een Amazon-verkoopprofessional.