Over Intergeuz

Intergeuz biedt hulp om jouw producten op topposities in Amazon te krijgen. 

Jouw ambities, daar doen we het voor!

Elke ondernemer wil de verkopen zien groeien. Online verkopen op Amazon is zeer effectief, als je weet hoe je het moet aanpakken. Wij bieden betaalbaar en laagdrempelige Amazon hulp. Dit doen we met veel enthousiasme, know-how en door gebruik te maken van data én state-of-the-art techniek.

AMZ-marketing: ons verhaal

Intergeuz is een jonge en dynamische start-up, die gespecialiseerd is in geavanceerde Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) voor Amazon. Ook wel AMZ-marketing genoemd. Met de inzet van ´big data-tools´ maken we nauwkeurige analyses van potentiële markten. Door beschikbare data, know-how en techniek te bundelen met een stevige snuf kennis over online marketing, bieden we de juiste mix aan Amazon hulp, om elk product in no-time op de voorpagina van Amazon te krijgen.

Het Intergeuz team bestaat uit professionals op het gebied van Amazon marketing. Elk team member is gespecialiseerd in een specifiek Amazon-marketing onderdeel. We onderzoeken, analyseren, optimaliseren en monitoren met als doel het behalen van Amazon verkoopsucces voor onze klanten. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Dankzij onze grote vak-interesse, zijn we altijd up-to-date en bekend met de jongste ontwikkelingen in de markt en bij Amazon.

Amazon kansen ontdekken

Waar we heel goed in zijn, is het ontdekken van nieuwe markten voor onze opdrachtgevers. Het product hoeft hiervoor niet nieuw op de markt te zijn. In plaats daarvan gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe markt! Een volgend doel, dat volgt op het ontdekken van nieuwe markten, is het voor jou veroveren van deze markt. Dit allemaal uiteraard in lijn met de missie en visie van jouw bedrijf.

Wil je de vindbaarheid en de merk aanwezigheid van jouw product(en) snel en succesvol op Amazon optimaliseren? Het algoritme van Amazon is complex en de regels zijn streng. Er is maar één weg die naar een toppositie op het platform leidt. En dat is de weg van kennis over hoe het algoritme werkt. Het algoritme moet jouw product en dienstverlening volledig kunnen begrijpen. Het is onze passie om de Amazon ambitie van onze opdrachtgevers met gespecialiseerde hulp te ondersteunen en te begeleiden.

9

Wij gaan voor jouw succes

Wij zetten in op resultaat. Lukt iets een keer niet? Dan zoeken we samen met de klant een nieuwe strategie.

9

Loyaliteit

Bouwen aan langdurige relaties die tot tevredenheid stemmen, is een van onze kernwaarden.

9

100% service

Wij leveren 100% service, 24/7.

 

The top wins!

Onze belofte aan (aspirant) Amazon verkopers: zo snel mogelijk de aangewezen producten binnen enkele weken op de voorpagina van de voor jou relevante productcategorie te krijgen. En het behoeft geen uitleg: de 1e pagina is waar het merendeel van alle verkopen plaatsvindt. ” The top wins!”

Interessant, of heb je behoefte aan meer uitleg over hoe het Amazon platform voor jou kan werken? Kom dan eens met ons praten!

Het Intergeuz team

Alquin Nooteboom

Alquin Nooteboom

Business Developer

Oscar Lindhout

Oscar Lindhout

Bedrijfsanalist

Mark Gaasenbeek

Mark Gaasenbeek

Social Media Marketeer

Bram Huijzer

Bram Huijzer

Marketplace Specialist

Gijs van den Hout

Gijs van den Hout

Marketplace Specialist

Vacature Marketplace Business Developer

Vacature Marketplace Business Developer

Kom jij ons team versterken?

Oscar Lindhout

Oscar Lindhout

Bedrijfsanalist

Alquin Nooteboom

Alquin Nooteboom

Business Developer

Bram Huijzer

Bram Huijzer

Marketplace Specialist

Mark Gaasenbeek

Mark Gaasenbeek

Social Media Marketeer

Gijs van den Hout

Gijs van den Hout

Marketplace Specialist

Onze partners en wat zij zeggen

Wat zij hebben gedaan in een paar weken, daar zouden wij maanden voor nodig hebben gehad. Echte professionals!

André van Remmerden

Invroheat

De dynamiek van het ervaren Intergeuz team sluit perfect aan bij onze ambitie om onze exposure in het buitenland uit te breiden.

Jaap Jan Gerritsen

MG Meuwissen Gerritsen

Neem nu contact op met Intergeuz

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn hierop van toepassing.