Amazon expert: e-commerce the smart way

Een Amazon expert inhuren voor een stevige kickstart op Amazon

Amazon Expert

Je hoeft zelf geen online expert te zijn om te verkopen op Amazon. Wij zijn jouw Amazon expert! Van start tot en met succesvolle marketingcampagnes op Amazon bundelen we data, ervaring en kennis om samen het gewenste succes te behalen. 

Succesvol zijn binnen e-commerce is geen toeval. Laat daarom onze data en Amazon experts het werk doen! Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek over e-commerce succes. 

Analyse, SEO en SEA: de tools van onze Amazon experts

Bij Intergeuz zijn we gespecialiseerd in analyseren. Maar ook in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Onze kennis en tools zetten we voor onze opdrachtgevers heel gericht in, voor het behalen van verkoopsucces op Amazon. De bundeling van data, gespecialiseerde tools en onze knowhow zijn de hoofdingrediënten die zorgen voor een winnende cocktail. Hiermee krijgen we de producten van onze opdrachtgevers in no-time op de voorpagina van Amazon. 

 • Zoek je een Amazon expert die de drempel verlaagt om te starten met online verkopen op Amazon? 
 • Wil je naast het ontdekken van nieuwe markten buiten Nederland, deze ook veroveren?
 • Ambieer je voor jouw product(en) een toppositie op relevante Amazon-pagina’s?
 • Wil je samenwerken met een Amazon expert die de (complexe) spelregels kent?

Optimaal aansluiten op het Amazon algoritme

Voorafgaand aan verkopen gaat: vinden! Anders gezegd: een zoekopdracht moet leiden tot een aankoop. Ook wanneer je andere platformen gebruikt om geïnteresseerden naar een Amazon pagina te leiden, is een goede verwijzing essentieel. Klanten gebruiken in hun zoekopdracht bepaalde trefwoorden. Zoekwoorden worden door het Amazon algoritme gebruikt om bezoekers naar een bepaalde pagina te leiden. Een van de doelen is dus om producten, door middel van trefwoorden, een aantrekkelijk productbeeld en een overtuigende productfiche aantrekkelijk te maken voor het Amazon algoritme. 

Waarom een Amazon expert inhuren? 

Eerlijk? Zonder ervaring je plaats veroveren binnen Amazon is een complex proces. Want zoiets als simpelweg een product aanmelden en online plaatsen is onvoldoende. Om succesvol te zijn met verkopen via Amazon heb je een brede en gedegen aanpak nodig. Dit komt onder andere omdat Amazon er strenge regels op na houdt. Zonder kennis kun je daar al snel in verstrikt raken. Bewuste of onbewuste overtreding van de regels heeft gevolgen. Maar wie de regels van Amazon wil begrijpen, heeft nog meer nodig. Het toverwoord is ‘data’. Zonder kennis, ervaring en datagegevens scoor je minder of niet. Daarom zetten de Intergeuz Amazon experts verschillende middelen en tools in om webshops en producenten succesvol te laten zijn op Amazon.

Verkopen via een Amazon expert in Nederland en/of daarbuiten

Zoek je een Amazon expert die: 

 • Zich inzet om jouw complete Nederlandse webshops succesvol te laten zijn op Amazon in Nederland of Europa? 
 • Je helpt met productpresentaties en een succesvolle productverkoop op Amazon in Nederland of Europa? 
 • Ook de weg kent op het gebied van nationale en internationale fulfilment door Amazon, en dit proces inregelen met Amazon voor je uit handen neemt? 
 • Weet om te gaan met de complexiteit van het Amazon-platform en zich als jouw troubleshooter inzet om succesvol te zijn op Amazon?  

Intergeuz ondersteunt als Amazon expert nationale en internationale ambities. Want Amazon is actief in alle Europese landen. Je kunt er dus voor kiezen om je producten buiten Nederland op de markt te brengen in bijvoorbeeld Duitsland, Spanje of Frankrijk. Of in heel Europa. Voor elke land werkt Amazon met een eigen, aparte omgeving. Elk land is feitelijk een aparte marktplaats en vraagt om een specifieke benadering. Wij kennen de weg!

Benieuwd of Amazon ook het ideale platform is voor jouw business? Vraag het de Amazon expert! Onze gratis ‘Amazon Potentiescan’ geeft inzicht. 

Meten is weten! Daarom hebben we bij Intergeuz een speciale tool ontwikkeld die inzicht geeft in de verkoopkansen van jouw specifieke niche of producten. Deze scan is gratis. We analyseren de betreffende markt en maken een vergelijking met concurrerende producten. De analyse werkt als een roadmap. Het geeft de route aan hoe een hoge positie op relevantie Amazon-pagina’s bereikt kan worden. 

Ja, ik wil een gratis Amazon Potentiescan voor mijn product(en)

De beloften van al onze Amazon experts aan jou: 

 • Geen oplossing, geen betaling: blijft resultaat uit, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.
 • 24/7 service en bereikbaarheid
 • Betrokkenheid: wij investeren graag in wederzijds succes en gaan bij voorkeur langdurige relaties aan. 

Ben jij er klaar voor? Neem contact met ons op en start met succesvol zijn op Amazon.